Probabil ca fiecare barbat si-a imaginat un viitor in care este alaturi de o partenera ce are anumite calitati. In timp ce in lume ceea ce inseamna o femeie atragatoare se schimba in timp, adevarul este ca putem doar specula caracteristicile unei femei foarte atragatoare.

 

Bazandu-ne pe ceea ce a ajutat specia umana sa evolueze pana in prezent si ceea ce-i face pe majoritatea barbatilor sa reactioneze intr-un mod pozitiv si sa vada in femeia din fata lor un potential partener, putem contura noua caracteristici ale femeilor foarte atragatoare:

 

1. Nu-si fac un scop din a urmari vietile altor oameni

Mai bine ar prefera sa urmareasca un obiectiv in care devin o varianta mai buna a lor, pentru ca a urmari vietilor altor oameni si ceea ce fac ei in viata lor personala, este doar o pierdere de timp. Lumea din jur va observa schimbarea pe care o fac atunci cand se axeaza pe propriul drum in viata.

 

Un alt motiv pentru care nu au timp sa vada zilnic ce-au mai facut alti oameni cu viata lor, este faptul ca sunt ocupate sa creeze un stil de viata mai bun pentru ele. Asta face o femeie sa fie atragatoare: acea atitudine fara griji, care emana incredere in sine, formand un tot unitar complet.

 

2. Detin controlul emotiilor

Nu vei gasi o femeie atragatoare fiind imbufnata datorita relatiior care nu au iesit cum se astepta sau datorita esecurilor prin care a trecut. Nu va face asta si va dovedi ca este mereu in controlul emotiilor ei. Nu-si pierde timpul si energia nutrind emotii inutile care nu o vor ajuta si nu vor contribui intr-un mod pozitiv in vietile celor din jur.

 

3. Evita barfele

O femeie atragatoare prefera sa-si foloseasca timpul intr-un mod mai productiv decat sa se implice in barfe ieftine. Barfele si vorbaria fara rost dau nastere situatiilor dramatice. Barfele, vorbitul mult si fara rost, impreuna cu situatiile dramatice, sunt pentru fetele de liceu.

 

4. Nu cauta sa primeasca atentia celor din jur

Nu vei vedea o femeie atragatoare punand pe internet selfie-uri in mod constant sau schimbadu-si statutul relatiei pe retelele de socializare, de fiecare data cand se vede cu cineva. Nu-i place sa incarce vietile oamenilor cu asemenea lucruri. Ar prefera sa fie cunoscuta sau sa se vorbeasca despre ea in contexte in care a realizat ceva clar si poate chiar semnificativ.

 

Considera mai important sa-si petreaca timpul alaturi de persoane care au aceleasi valori ca si ea, fara sa incerce sa acapareze atentia cu cate un detaliu din viata ei pe care-l face public. Castiga respectul in loc sa-l ceara. Prefera se mentina o cortina de mister in legatura cu viata ei, in care doar o mana de oameni atent selectata are acces.

 

5. Nu se pierd cu totul intr-o relatie

Asta nu inseamna ca nu dau ce au mai bun de oferit. O femeia atragatoare nu pierde contactul cu ea insasi in timp ce-si face partenerul fericit. Are o viata a ei care merge dincolo de relatia in sine. Nu se agata de partener sau de prietenele lor in mod constant. In acelasi timp, nu pierde din vedere ceea ce-si doreste de la o relatie de iubire.

 

Femeile atragatoare fac alegeri inteligente in legatura cu timpul pe care-l aleg sa-l investeasca in legatura romantica in care sunt implicate. Aleg sa lase o relatie sa aduca valoare adauga in viata lor, nu sa devina viata lor.

 

6. Au pasiuni si hobby-uri

Femeile atragatoare se imbunatatesc in mod constant in hobby-urile si pasiunile pe care le au. Nu le vei vedea irosindu-si timpul. Dupa ce descopera lucrurile de care sunt pasionate, le vor pune in practica cu finete. Nu-si vor irosi timpul cu obiceiuri inutile precum a sta cu ochii in telefon ore in sir. Prefera sa-si foloseasca timpul sa adopte noi hobby-uri in care se imbunatatesc in mod constant. Cand o femeie lasa un hobby elegant sa defineasca o anumita parte a vietii ei, acest lucru o face o persoana mai interesanta.

 

7. Sunt inteligente

Aici nu ma refer doar la IQ. O femeie atragatoare are un nivel ridicat de inteligenta sociala si emotionala, iar acest lucru se reflecta in modul in care intelege lumea si oamenii din jur. A dobandit o anumite intelepciune din experienta, o multime de greseli si lectii.

 

A ajuns la un nivel matur de autocunoastere si de intelegere a vietii, lucru care o face mai atragatoare. Stie ce inseamna sa poarte o conversatie cu semnificatii profunde.

 

8. Intotdeauna sunt gratioase, fine si delicate

Femeile care vor sa-si dezvolte esenta feminina isi dau seama ca eleganta si gratia sunt calitati care nu permit compromis. Nu-i vorba de modul in care arata, ci de feminitatea pe care o emana. Ce le face atragatoare este ca nu se ingrijoreaza in legatura cu neajunsurile pe care le au din punct de vedere fizic. Rezolva ce se pot rezvolva si merg mai departe cu eleganta si finete.

 

Se imbraca cu gust si stiu cum sa emane incredere in sine. Ce face acest lucru sa fie usor pentru ele, este ca si-au dat seama ca gratia nu vine in urma alegerilor scumpe in maniera de tinuta, ci vine cu un anumit nivel de cultivare al increderii in sine.

 

9. Stiu sa comunice foarte bine

Au o claritate in gandire si acest lucru se vede in cuvintele pe care le aleg. Increderea pe care o emana te cucereste cu usurinta. Se exprima logic cu un mix de rationalitate si emotie, dar fara sa exagereze.

 

Te vor lasa sa vorbesti, stiu sa-ti dea de inteles ca sunt interesate in ceea ce spui, te asculta empatic si sunt autentice in interactiune. Stiu cat de important este sa fie un bun comunicator si stiu ce inseamna sa fie unul.

 

Concluzii

Acestea sunt unele din caracteristicile unei femei foarte atragatoare. Desigur, mai sunt si alte calitati care pot intra in aceasta categorie. Totusi, cele de mai sus ne vor atrage intotdeauna.

Spune si altora!