Catalog cursuri

catalog cursuri

Au trecut 4 ani de cand s-a lansat Catalog-Cursuri.ro, cel mai mare portal de cursuri si cariera din Romania. Felicitari si La multi ani!

Bookland

Cel mai inteligent mod de a te distra, doar în Tabăra Coolturală BookLand!

Tinerii care nu au timp de pierdut sunt aşteptaţi în Tabăra Coolturală BookLand, unde vor trăi o experienţă de neuitat în cea mai distractivă şi inteligentă vacanţă de vară. Cea de-a doua ediţie a evenimentului, îşi deschide porţile din 29 iunie până pe 7 septembrie, pentru copiii cuvârsta între11-19 ani, care vor să înveţe şi să se distreze alături de artiști, scriitori, actori și oameni de afaceri.

Tabăra Coolturală BookLand se va desfășura concomitentîn trei dintre cele mai frumoase locuri ale ţării (Valea Lotrului – Vâlcea, Bran – Moeciu și Munții Apuseni),fiind structurată pe 10 module a câte o săptămână fiecare.

Proiectul, unic in România, se axează pe o diversitate de programe care vizează activităţi bazate pe dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi, într-un mod extrem de plăcut şi recreativ. Tinerii sunt aşteptaţi să facă excursii pe munte, foc de tabără, călărie, înot, fotbal, tiroliană, dar şi workshop-uri inspiraţionale pe teme de literatură, teatru, film, muzică, astrologie, psihologie practică şi antreprenoriat.

Adolescenţii îşi vor dezvolta creativitatea şi gândirea antreprenorială printr-un mix echilibrat de activităţi coolturale trăind 7 zile cât în 7 luni sub atenta supraveghere a personalului specializat.

Mai multe detalii si informatii despre inscrieripe www.book-land.ro/tabara

Despre BookLand

BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană naţională, vizitând în 3 ani peste 40 oraşe şi fiind activ peste 600 zile. Librăria online www.book-land.ro şi Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinţe BookLand Evolution şi site-ul inPractica.ro îi vor completa abordarea social-educaţională asumată.

Be Sociable, Share!