Catalog cursuri

catalog cursuri

Au trecut 4 ani de cand s-a lansat Catalog-Cursuri.ro, cel mai mare portal de cursuri si cariera din Romania. Felicitari si La multi ani!

Bookland

Cel mai inteligent mod de a te distra, doar în Tabăra Coolturală BookLand!

Tinerii care nu au timp de pierdut sunt aşteptaţi în Tabăra Coolturală BookLand, unde vor trăi o experienţă de neuitat în cea mai distractivă şi inteligentă vacanţă de vară. Cea de-a doua ediţie a evenimentului, îşi deschide porţile din 29 iunie până pe 7 septembrie, pentru copiii cuvârsta între11-19 ani, care vor să înveţe şi să se distreze alături de artiști, scriitori, actori și oameni de afaceri.

libris.ro%20

Tabăra Coolturală BookLand se va desfășura concomitentîn trei dintre cele mai frumoase locuri ale ţării (Valea Lotrului – Vâlcea, Bran – Moeciu și Munții Apuseni),fiind structurată pe 10 module a câte o săptămână fiecare.

Proiectul, unic in România, se axează pe o diversitate de programe care vizează activităţi bazate pe dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi, într-un mod extrem de plăcut şi recreativ. Tinerii sunt aşteptaţi să facă excursii pe munte, foc de tabără, călărie, înot, fotbal, tiroliană, dar şi workshop-uri inspiraţionale pe teme de literatură, teatru, film, muzică, astrologie, psihologie practică şi antreprenoriat.

Adolescenţii îşi vor dezvolta creativitatea şi gândirea antreprenorială printr-un mix echilibrat de activităţi coolturale trăind 7 zile cât în 7 luni sub atenta supraveghere a personalului specializat.

Mai multe detalii si informatii despre inscrieripe www.book-land.ro/tabara

Despre BookLand

BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană naţională, vizitând în 3 ani peste 40 oraşe şi fiind activ peste 600 zile. Librăria online www.book-land.ro şi Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinţe BookLand Evolution şi site-ul inPractica.ro îi vor completa abordarea social-educaţională asumată.

Spune si altora!