Alfa 8 este un program de dezvoltare personala pentru barbati pe care trebuie sa il ai in portofoliu.

 

Avantajul acestuia este ca-l poti avea la indemana oricand ai nevoie. Opt fisiere audio, opt calatorii prin sunet, ce te vor ajuta in acele aspecte esentiale pe care orice barbat le intalneste, in timp ce-si dezvolta inteligenta emotionala si cea sociala.

 

Avantajul acestor fisiere audio este ca-ti permite sa inveti din experienta prin care treci si exercitiile sunt usor de retinut. Au fost alese in urma a 10 ani de experienta practica. Am observat modul in care diferiti cursanti le aplicau si am avut grija sa fie foarte accesibile: le poti utiliza in tot felul de situatii cu care te intalnesti in fiecare zi.

 

Uite ce contine Alfa 8 si cum fiecare calatorie prin sunet joaca un rol important in dezvoltarea ta (cel mai bine este daca le asculti la casti, astfel incat sa poti surprinde toate efectele si sa intri in atmosfera):

 

1. Inceput de zi

Cum ii spune si numele, cel mai bine este sa asculti aceasta calatorie prin sunet la inceputul zilei, dimineata. Cu o muzica placuta de fundal, aceasta te duce treptat de la starea moale si adormita cu care fiecare dintre noi ne intalnim dimineata, pana la o stare energizata, in care te simti in forma si gata sa cuceresti lumea.

 

Exista si doua exerctii pe parcurs, in care esti ghidat sa-ti construiesti un mic plan pentru ziua respectiva, cum sa ai la dispozitie resursele emotionale de care ai nevoie pentru a pune planul in aplicare, care sunt convingerile de care ai avea nevoie si esti gata de drum.

 

2. Recunostinta

Este important sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem acum, ce am reusit sa indeplinim si ce am primit de la viata. Tocmai de aceea, dupa ce ne-am energizat in timp ce-am ascultat “Inceput de zi”, a sosit momentul sa ne reconectam cu sentimentul de recunostinta.

 

De asemenea, seara este un alt moment potrivit pentru a multumi pentru ziua prin care tocmai am trecut, pentru victoriile pe care le-am avut si lectiile pe care le-am invatat.

 

3. Mareste-ti Puterea de Concentrare

Aceasta calatorie prin sunet este ideala inainte de a incepe un proiect sau o sarcina care-ti solicita puterea de concentrare. De asemenea, daca in timpul zilei simti ca ai dificultati si iti este dificil sa te concentezi, ia-ti cateva clipe pentru tine, departe de orice ti-ar putea distrage atentia, si asculta la casti aceasta calatorie prin sunet.

 

4. Ia o Pauza

Suntem fiinte umane si cateodata mai avem nevoie de cate o pauza. Ti s-a intamplat sa vrei sa iei o pauza si sa nu reusesti sa te deconectezi de munca pe care ai facut-o pana in acel moment?

 

Aceasta calatorie prin sunet are doar 5 minute. Sunt de ajuns pentru a-ti permite sa te deconectezi de la ceea ce faceai inainte. De asemenea, iti permite sa inveti cum sa faci asta de unul singur. Utilizeaza aceasta calatorie prin sunet cand vrei sa iei o pauza si sa te deconectezi complet.

 

5. Redecorarea Camerei Convingerilor

Acest exercitiu te ajuta sa-ti schimbi o convingere limitativa si sa o inlocuiesti cu una care te ajuta si te sustine, printr-un exercitiu de imaginatie destul de intens. Desigur, exista si o sectiune care te ajuta sa intelegi ce sunt convingerile, cum sa identifici o convingere care te limiteaza si cum sa gasesti/formulezi una productiva.

 

Aceasta calatorie prin sunet poti sa o asculti oricand in timpul zilei, mai ales in momentul in care simti ca te-ai blocat intr-un punct din care nu mai poti merge inainte. Mai bine sa asculti aceasta calatorie prin sunet si sa schimbi ceea ce este de schimbat, decat sa continui sa te stresezi, sa te enervezi si sa-ti dai seama ca n-ai ajuns nicaieri pana la urma.

 

6. Pregatire pentru Somn Profund

Se incheie o zi aglomerata si plina de provocari, vii acasa, iti dai jos armura si te deconectezi de la lucurile cotidiene. Un element cheie la sfarsitul unei zile este somnul. Daca ai parte de un somn profund si odihnitor, atunci cu atat mai bine. Insa uneori este dificil sa ne orientam atentia catre un somn profund, ni se intampla sa avem nopti in care ne straduim sa adormim sau dimineata ne trezim obositi.

 

Cel mai dificil este atunci cand avem parte de o noapte agitata care-ti da peste cap a doua zi. Tocmai de aceea, calatoria prin sunet “Pregatire pentru Somn Profund”, te ghideaza si-ti indreapta atentia catre un somn profund si odihnitor, totul intr-o atmosfera relaxanta.

 

Este foarte simplu sa adormi si poti sa asculti aceasta inregistrare fara sa utilizezi o pereche de casti.

 

7. Putere Interioara

Este indicat ca aceasta calatorie prin sunet impreuna cu urmatoarea sa fie ascultate in weekend, intr-o vacanta sau cand ai o zi libera. Am utilizat asa numitul concept de “nested loops” in constructia acestei calatorii prin sunet, astfel incat exista o poveste intr-o poveste. De ce? Pentru ca are un efect mai puternic si te ajuta mai mult.

 

Te va ajuta sa ai incredere in tine si in resursele emotionale pe care le ai disponibile, iti dezvolta perseverenta, vointa, increderea ca esti capabil sa mergi pe drumul pe care ti-l propui si-ti ofera acea senzatie de victorie pe care o ai dupa ce ai reusit sa-ti indeplinesti un obiectiv.

 

Asculta la casti pentru un efect complet.

 

8. Barbatul Alfa

Cea mai ascultata si mai apreciata calatorie prin sunet din libraria noastra de povesti audio terapeutice. Constructia si tehnicile de poveste iti vor indrepta atentia catre cele 5 caracteristici ale lui barbat alfa: Prezenta, Pasiune, Scop, Persistenta si Postura.

 

Un barbat alfa isi cultiva starea de prezenta, traieste cu pasiune in drum spre scopul sau, persista atunci cand intalneste dificultati care-l trag inapoi si exprima toate acesta prin postura sa, sub forma limbajului corpului.

 

Aceasta calatorie prin sunet necesita un timp doar al ei si iti recomand sa o asculti la casti.   

 

Cum spuneam si la inceput, Alfa 8 nu este un program care sa te faca dependent de niste instrumente. Acestea sunt doar o platforma de lansare pentru o serie de abilitati pe care le vei invata pe parcurs ce asculti calatoriile prin sunet. Exercitiile lucreaza cu partea ta creativa si rationala, iar impreuna acestea dau nastere unor noi obiceiuri. Ce este important aici este sa fii perseverent si sa utilizezi aceste calatorii prin sunet cat de bine poti.

 

Mai jos este recomandarea noastra, o modaliate de a aplica Alfa 8:

 

Intr-o zi de lucru:

 

Dimineata:

 

 1. Inceput de zi

 2. Recunostinta

 

 In timpul zilei:

 

 1. Mareste-ti puterea de concentrare

 2. Ia o Pauza

 3. Redecorarea Camerei Convingerilor

 

 Seara:

 

 1. Recunostinta

 2. Pregatire pentru Somn profund

 

In Weekend, vacanta sau zile libere:

 

 1. Barbatul Alfa

 2. Putere Interioara

 

Desigur, dupa ce treci prin fiecare calatorie prin sunet, poti sa personalizezi modul in care le utilizezi, in functie de nevoile tale.

 

Vei observa ca unele calatorii prin sunet contin o parte de INTRO/Pregatire. Incepe cu acestea. Apoi urmeaza cea care contine “Calatoria” in denumire. Dupa ce asculti “Calatoria” de cateva ori, poti utiliza doar pe cel care contine “Resurse Dezvoltate”, acolo unde este cazul.

 

In total sunt peste 110 minute de material audio.

 

Daca ar fi sa achizitionezi fiecare calatorie prin sunet individual din libraria noastra online, costul total ar fi de 50 de euro. Ne-am gandit sa-ti recompensam setea de cunoastere si dorinta de dezvoltare personala printr-un pret special: 19 euro.

 

Da, peste 110 minute de calatorii prin sunet la doar 19 euro.

 

Ai parte si de trei bonus-uri:

 

Bonus 1: Barbatul Alfa – eBook

 

Bonus 2: Mareste-ti Puterea de concentrare – eBook

 

Bonus 3: Surpriza!

 

Dupa ce achizionezi si utilizezi Alfa 8, te invit sa ne scrii si sa ne spui cum te-a ajutat si ce lucruri pozitive a adus in viata ta. Desigur, suntem deschisi oricarui feedback constructiv. Scrie-ne direct la: vlad [at] calatoriiprinsunet.ro

 

Sunetul este de calitate inalta si te poti convinge singur de acest lucru.

Succes si spor in tot ce-ti propui!

Be Sociable, Share!