In unele zile, desi am dormit destul, fac ce fac si ajung sa pierd mult timp in cursul diminetii cu tot felul de nimicuri. N-am o minte clara, imi dau seama ca a trecut mult timp si nu am facut mai nimic.

 

In acelasi timp, sunt alte zile in care lucrurile merg legat, fac multe lucruri si construiesc ceva frumos la care ma pot uita la sfarsitul zilei si sa spun: “Da! Astazi a fost o zi productiva!”.

 

Ce face diferenta?

 

Din experienta de pana acum si dupa ce am ascultat diferite persoane care reusesc sa faca foarte multe intr-o zi, am creat un proces cu cativa pasi simpli prin care sa treci in fiecare dimineata, pentru a te asigura ca dai cei mai bun din tine, in fiecare zi. La un moment dat, devine un lucru pe care-l faci natural, fara sa fie nevoie sa mai asculti inregistrarea. Asa s-a intamplat si la mine.

 

Ca sa facem intregul proces interesant si captivant, l-am inregistrat si l-am pus sub forma unei calatorii prin sunet. Are o muzica placuta de fundal, pauze numai bune pentru a construi un plan, iti gasesti resursele emotionale de care ai nevoie, aduci convingeri productive si esti gata de drum. Testam planul, il rafinam si terminam intr-un ton care te umple de energie si-ti da o stare de simti ca poti muta muntii din loc.

 

Calatoria prin sunet in limba engleza, o gasesti disponibila mai jos, 100%:

 

 

Varianta in limba romana a acestei calatorii prin sunet o gasesti aici.

 

Va multumim ca ne ascultati si ca achizitionati calatoriile noastre prin sunet, cartile in format ebook si programele de lectii video. Fara voi, acest proiect nu ar fi fost posibil.

Be Sociable, Share!