Prima data am intalnit acest concept de Maestru al Conflictului atunci cand am parcurs materialele lui Eben Pagan (David DeAngelo).

 

Am invatat de la David ca a fi un maestru al conflictului este o calitate esentiala, mai ales atunci cand vrei sa-ti dezvolti abilitati de lider sau daca vrei sa influentezi un grup de oameni, indiferent daca tii un curs, ai de condus o echipa sau iesi in oras cu un grup de prieteni.

 

Pe pagina resurse gasesti cateva materiale relevante ale lui David iar conceptul de maestru al conflictului il gasesti in video-urile din seria “Become Mr. Right”. Video-urile lui David dureaza mult mai mult decat materialul video de mai jos si contin informatii complete pentru dezvoltarea ta. Mai jos am extras acest concept de maestru al conflictului si am scos in evidenta principalele sale calitati. Am observat pe propria piele ce inseamna sa le aplici in viata de zi cu zi si rezultatele sunt foarte bune.

 

Daca imbini capacitatea de a fi un maestru al conflictului cu cateva tehnici de comunicare si influentare, astfel incat oamenii din jur sa simta ca vrei sa-i ajuti si ca vrei sa creezi un mediu placut pentru toata lumea, atunci te vei transforma intr-o persoana in preajma careia oamenii se simt bine si vor sa-si petreaca timpul.    

 

In procesul in care devii omul care gestioneaza situatiile conflituale, primul pas este sa-ti dai seama atunci apare o astfel de situatie. Imediat ce-ti dai seama de acest lucru, primul si cel mai important pas este sa-ti controlezi starea emotionala in care te afli, indiferent de replicile schimbate sau cat de infocata devine discutia. Apoi, urmeaza pasii de mai jos:

Impartaseste acest articol cu cat mai multa lume pentru ca in momentul in care din ce in ce mai multe persoane scapa de situatiile conflictuale din viata lor schimband modul in care gandesc, toti oamenii vor beneficia de pe urma acestui lucru, nu-i asa?

Spune si altora!