Update:

Calatoria noastra prin sunet te va ajuta sa-ti maresti puterea de concentrare si sa reusesti sa ai o minte clara si focusata: >>> click aici <<<

* * *

Urmatoarele exercitii de concentrare sunt progresive. S-ar putea sa fie contraproductiv sa mergi mai departe si sa sari un exercitiu, pana cand nu reusesti sa-l duci pana la capat pe cel la care esti.

 

Cel mai bine este sa stai asezat pe un scaun solid, spatele drept fara sa te rezemi, palmele cu fata in jos pe genunchi sau coapse:

 

Exercitiul de concentrare numarul 1.

Inchide ochii si numara descrescator in mintea ta, de la 100 la 0, din 1 in 1. Daca ratezi vreun numar, ia-o de la capat. Ar trebui sa poti face asta de 10 ori consecutiv si apoi sa treci la execitiul urmator.

 

Exercitiul de concentrare numarul 2.

Inchide ochii si numara descrescator in mintea ta, de la 100 la 0, din 2 in 2. Cu alte cuvinte, numara descrescator, 100, 98, 96, 94, 92, 90 si asa mai departe, pana ajungi la 0. Daca ratezi vreun numar, ia-o de la capat. Ar trebui sa reusesti sa faci asta de 10 ori consecutiv si apoi sa treci la urmatorul exercitiu.

 

Exercitiul de concentrare numarul 3.

Repeta exercitiul 2 insa de aceasta data fa-o din 3 in 3: 100, 97, 94, 91, 88, etc. Ca si mai inainte, daca ratezi vreun numar, ia-o de la capat. Ar trebui sa reusesti sa faci asta de 10 ori consecutiv si apoi sa treci la urmatorul exercitiu.

 

*Nota: Daca ai ti-a iesit de cateva ori, 3, 5, 8 ori consecutiv si la un moment dat ratezi vreun numar, o iei de la capat cu totul, nu doar o iei de la capat a 3-a, a 5-a sau a 8-a oara.

 

Chiar daca ai putea intalni unele dificultati la inceput, persevereaza si cauta sa reusesti sa le faci.

 

In urmatoarele articole voi mai posta alte exercitii. In total vor fi zece, cu scopul final de a atinge o stare in care mintea este limpede, fara ganduri. O stare de concentrare fara ganduri.

 

Mareste-ti puterea de concentrare a atentiei cu aceste trei exercitii. Vei observa cum capacitatea de concentrare pe un singur lucru, se va imbunatati semnificativ. 

~~~***~~~

Am adunat cele mai bune tehnici de concentrare pe care le-am aplicat de lungul timpului si le-am pus intr-un singur eBook. Pe langa exercitii practice, vei intalni informatii pe care nu le gasesti nicaieri pe webite. Te vor ajuta sa-ti transformi mediul si stilul de lucru, astfel incat sa reusesti cu usurinta sa te concentrezi atunci cand vrei sa muncesti, sa petreci timpul cu familia, sau sa te bucuri de un hobby. 

 

Apasa butonul buy si intra in posesia eBook-ului “Mareste-ti Puterea de Concentrare” sau arunca o privire chiar acum peste acest eBook, dand click aici.

Urmatorul articol pe acest subiect

Be Sociable, Share!