Update:

Calatoria noastra prin sunet te va ajuta sa-ti maresti puterea de concentrare si sa reusesti sa ai o minte clara si focusata: >>> click aici <<<

* * *

Dupa ai parcurs exercitiile din primul si al doilea articol, a sosit momentul sa mergi mai departe in aceasta calatorie pe drumul catre puterea de concentrare imbunatatita.

 

Urmatoarele trei exercitii de concentrare:

 

Exercitiul numarul 7 pentru a-ti imbunatati puterea de concentrare.

Ia un fruct la alegere si imparte-l in mai multe sectiuni. Examineaza fructul ales cu atentie, folosind nu numai simtul vizual, ci folosind si celelalte simturi: kinestezic, olfactiv, gustativ. Uita-te cu atentie la acesta, simte-i mirosul, simte-i textura si observa ce gust are. Intipareste toate aceste experiente in memoria ta, cu cat mai multe detalii posibil.

 

Exercitiul numarul 8 pentru a-ti imbunatati puterea de concentrare.

Inchide ochii si imagineaza-ti cum ai perceput mai inainte fructul, in timp ce il examinai folosind toate simturile: vizual, kinestezic, gustativ, olfactiv. Imagineaza-ti ca poti sa-l mirosi, gusti si ca poti simti textura fructului, recreandu-l astfel in mintea ta, pe deplin si complet.

 

Fructul ar trebui sa fie solid si atat de real, incat sa-ti doresti sa-l apuci si sa-l mananci. La fel ca si cu exercitiile precedente, daca nu reusesti sa obtii acest rezultat, intoarce-te la exercitul 7 si memoreaza din nou caracteristicile fructului cat mai bine cu putinta, inainte de a continua calatoria catre exercitiul de concentrare numarul 9.

 

Este foarte important sa eviti sa treci mai departe peste un exercitiu de concentrare, pana cand cel anterior nu a fost dus pana la capat cu succes.

 

 

*Indiciu: un exercitiu ce te ajuta sa-l faci pe 8 mai usor

 

 

Exercitiul numarul 9 pentru a-ti imbunatati puterea de concentrare.

Inchide ochii si imagineaza-ti ca poti auzi un ceas care ticaie destul de tare. Ticaitul trebuie sa para foarte real, ca si cum ai fi in aceeasi camera cu ceasul. In momentul in care ai reusit sa auzi foarte realistic sunetul ceasului ticaind in imaginatia ta, mentine sunetul timp de 10 minute, fara intrerupere.

 

Daca starea de concentrare este intrerupta si ratezi cateva tic-tac-uri ale ceasului, fie ar trebui sa o iei de la capat fie ar trebui sa lasi exercitul pentru o alta zi, pana cand iti poti imagina ticaitul ca fiind total real pentru cel putin 10 minute.

 

Cu aceste noua exercitii, se incheie perioada de pregatire pentru execitiul 10.

 

In caz ca ai ajuns direct la acest articol, te invit sa parcurgi exercitiile din primul si al doilea articol, inainte de a merge mai departe catre exercitiul 10.

 

Parcurgand in ordine toate cele 9 exercitii si atingand fiecare obiectiv propus, iti vor creste considerabil sansele de succes pentru execitiul 10.

~~~***~~~

Am adunat cele mai bune tehnici de concentrare pe care le-am aplicat de lungul timpului si le-am pus intr-un singur eBook. Pe langa exercitii practice, vei intalni informatii pe care nu le gasesti nicaieri pe webite. Te vor ajuta sa-ti transformi mediul si stilul de lucru, astfel incat sa reusesti cu usurinta sa te concentrezi atunci cand vrei sa muncesti, sa petreci timpul cu familia, sau sa te bucuri de un hobby. 

 

Apasa butonul buy si intra in posesia eBook-ului “Mareste-ti Puterea de Concentrare” sau arunca o privire chiar acum peste acest eBook, dand click aici.

Urmatorul articol pe acest subiect

Spune si altora!