In ceea ce urmeaza iti voi prezenta o metoda de motivare ce te va ajuta sa te schimbi, garantat!

 

Probabil ai deja mai multe lucruri in minte, lucruri pe care daca le faci in fiecare zi, stii ca vei avansa pe unul din obiectivele tale.

 

Alege unul. Un obicei pe care daca-l practici in fiecare zi, stii ca intr-un an de zile vei fi alta persoana. Ia-ti tot timpul de care ai nevoie si gandeste-te bine.

 

L-ai gasit? Bun.

Acum gandeste-te la un lucru pe care trebuie sa-l faci daca nu te tii de acest obicei in fiecare zi.

 

Daca, de exemplu, te-ai tinut de el o saptamana si apoi a trecut o zi si nu l-ai facut, trebuie sa faci curat in baie pentru trei prieteni de-ai tai + resetarea cronometrului de un an.

 

Poate ca suna aiurea si-ti spui: “Du-te ma cu prostiile astea, nu fac eu asa ceva.”

 

Aminteste-ti de unde am plecat: Daca stii ca daca-l practici in fiecare zi, intr-un an de zile vei fi alta persoana, daca stii ca este un lucru pe care-l vrei si te va ajuta, atunci de ce n-ai face-o?

 

Spune-le celor trei prieteni ce vrei sa faci si ce se intampla daca nu te tii de treaba si sigur te vor cauta zilnic sa vada daca esti pe traiectorie.

 

Crezi ca ai curaj si iti doresti cu adevarat sa faci o schimbare in viata ta?

 

Scoata in bani cash toate economiile tale si da-le unei persoane de incredere (prieten / prietena apropiata / parinte) si spune-le ca daca trece o zi fara sa-i suni / sms sau sa le dai email ca te-ai tinut de obiceiul tau care iti va schimba viata, sa-i cheltuie pe toti, repede si cel mai bine pe un obiect ce se devalorizeaza rapid.

 

Nu glumesc!

 

Iti doresti schimbarea sau nu? Foloseste acesta metoda de motivare.

 

Sa te vad….!

.

Spune si altora!