Printre invataturile asiatice gasim ideea ca viata noastra este doar o clipa intr-un lung sir de evenimente. Daca este asa, de ce sa nu o pretuim?

 

Fiecare alege ce este cel mai important pentru el la un moment dat. Pentru o perioada traim pentru aventura, apoi poate pentru cariera, o cauza umanitara, familie, calatorii, etc. Indiferent ce alegem, indiferent cum consideram ca ar trebui sa ne traim viata, nivelul de energie pe care il avem joaca un rol foarte important.

 

Cat de odihnit te simti, cat de limpede ai mintea si cat de usor reusesti sa te concentrezi, toate acestea iti vor influenta progresul in directia lucrurilor pe care ti se doresti. Asa ca te invit sa scapi de obiceiurile care te storc de energie in fiecare zi:

 

1. Alimentezi situatiile dramatice;

libris.ro%20

2. Te stresezi mult prea mult din cauza unor chestiuni simple;

3. Iei lucrurile personal;

4. Ai tendinta sa te plangi tot timpul de ceva sau sa observi lucrurile din jur care nu functioneaza, fara sa faci nimic in aceasta privinta;

5. Dormi prea mult;

6. Pui la suflet si tii cu dintii de evenimente negative care s-au intamplat in trecut;

7. Participi la barfe;

8. Intri foarte des pe retelele de socializare si te conectezi cu acest mediu virtual;

9. Surprinzi rar ceea ce se intampla in momentul prezent;

10. Ai o alimentatie saraca in vitamine din surse naturale;

11. Gandesti prea mult;

12. Incerci mereu sa-i multumesti pe cei din jur;

 

Ar mai fi ceva de adaugat pe aceasta lista de obiceiurile care te storc de energie? Lasa-ne te rog un comentariu mai jos si spune-ne parerea ta.

Spune si altora!