Prima impresie conteaza si se poate transforma intr-o asteptare permanenta daca nu faci ceva in aceasta privinta.

 

Unele surse afirma ca ne ia doar cateva milisecunde sa ne formam o prima impresie, altii spun ca dureaza cam 7 secunde. Insa ceea ce vei invata din materialul video de mai jos, nu este cum sa faci o prima impresie foarte buna, ci modul in care o persoana isi creeaza aceasta prima impresie.

 

La un moment dat mi-am spus: “Okay, oamenii isi formeaza o prima impresie foarte rapid. Insa ce se intampla in mintea lor atunci cand se intampla acest lucru? De ce aceasta prima impresie ramane lipita de noi in ochii celeilalte persoane si de ce poate ramane o eticheta permanenta?”

 

La cursurile NLP mergem in mintea noastra din ce ce mai profund astfel incat cursantii nostri nu se pot abtine sa nu zambeasca si chiar sa le curga lacrimi de bucurie, atunci cand realizeaza ce usor este sa-ti dai seama cum functioneaza mintea umana in anumite situatii specifice. Pentru ca atunci cand ti-ai format o anumita impresie despre o persoana, poti foarte bine sa o schimbi. De asemenea, fara sa cunosti deloc o persoana, poti sa-ti influentezi modul in care gandesti despre ea, si astfel modul in care voi doi veti purta o conversatie va fi cu totul altul.

 

Prima impresie in comunicare joaca un rol fundamental, mai ales cand vorbim de prima impresie la un interviu. Cum ai putea sa porti o conversatie cu cineva, si in loc sa te simti intimidat, sa-ti fie teama sau sa nu fii capabil sa scoti doua cuvinte cum trebuie, sa poti sa lasi deoparte toate aceste emotii si sa fii relaxat, destins, concentrat pe ceea ce urmeaza sa spui? Afla din materialul video de mai jos cum sa faci asta:

 

Spune si altora!