Cei mai multi dintre noi suntem invatati de mici sa ne dorim mai mult de la viata: sa fim in fata, sa fim inainte celorlalti, sa ajungem “cineva”, riscand astfel sa uitam complet ce inseamna sa simti recunostinta.

 

N-am nimic impotriva celor care sunt competitivi. De fapt, competitia ajuta o piata sa se dezvolte. In acelasi timp, ce te faci in momentul in care traiesti mereu frustrat si nemultumit de tine, de ceea ce faci, rezultatele pe care le ai, etc.?

 

Primul pas care te va ajuta foarte mult sa iesi dintr-o situatie ce pare pur si simplu insuportabila, este sa te linistesti. Apoi, sentimentul care-ti va da o stare productiva astfel incat sa iei o decizie buna mai departe, este cel de recunostinta. Aici intervine calatoria prin sunet de mai jos.

 

Acest exercitiu te va relaxa si te va ghida, astfel incat sa retraiesti pe deplin sentimentul de recunostinta. Mai jos este varianta completa in limba engleza:

 

 

Calatoria prin sunet in limba romana o gasiti aici:

 

Va multumim ca ne ascultati si ca achizitionati calatoriile noastre prin sunet, cartile in format ebook si programele de lectii video. Fara voi, acest proiect nu ar fi fost posibil.

Credit foto: Designed by Prostooleh / Freepik

Be Sociable, Share!