Bine ai venit pe calatoriiprinsunet.ro !

V&I-CPS

Noi suntem Ina si Vlad. Dorim sa-ti impartasim din experientele prin care am trecut si trecem de-a lungul dezvoltarii noastre, cat si din cunostintele, invatamintele si a-ha-urile pe care le avem.

 

Poti citi mai multe despre fiecare dintre noi, dand clic pe numele noastre.

 

Totul a plecat de la acest blog, care a aparut la sfarsitul anului 2013. Apoi a luat nastere Prima Librarie de Povesti Audio Terapeutice din Romania. Aici poti sa gasesti povesti audio originale, create folosind tehnici NLP. Acestea sunt calatoriile prin sunet ce ajuta sa te relaxezi, sa te concentrezi, sa-ti faci un plan eficient la inceputul unei zile, sa-ti schimbi o convingere care te limiteaza, etc.

 

Primul curs pe care l-am organizat a avut ca obiectiv central increderea in sine. A fost o aventura interesanta, dar pana la urma i-am dat de capat. Apoi am pus la punct Cursul Complet de Autocunoastere si Schimbare Comportamentala. Ne incanta faptul ca prin cursurile si seminariile pe care le organizam, am creat o comunitate in continua dezvoltare. Printre mediile profesionale din care provin persoanele care vin la cursuri se numara:  top si middle management, medicina, psihologie, IT, contabilitate, vanzari, cercetare.

 

Misiunea noastra este de a-i ajuta pe oameni sa se autocunoasca, totul sub umbrela integritatii si a responsabilitatii. Facem acest lucru folosind Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) prin articolele gratuite pe care le scriem, povestile pe care le cream, materialele audio si video pe aceasta tema, cat si prin cursurile si seminariile pe care le sustinem. Pentru ca oamenii care traiesc cu integritate si cu responsabilitate, pot sa aduca o schimbare pozitiva prin ceea ce fac.

 

Daca vrei sa ne contactezi, o poti face la adresa de email ina[at]calatoriiprinsunet.ro*

* Inlocuieste cuvantul [at] cu semnul @.

.

Spune si altora!