General

Acest website este proiectat si destinat accesului catre informatiile oferite de Ina Custura si Vlad Negrila (denumiti in continuare Proprietarii). Accesul si utilizarea acestui website cat si a informatiilor continute de acesta sunt guvernate de acesti Termeni si Reguli de utilizare. Prin accesarea sau utilizarea oricarei pagini ale acestui website de la adresa URL www.calatoriiprinsunet.ro, va dati acordul pentru termenii si conditiile sale. Daca nu sunteti de acord cu termenii si regulile, nu puteti folosi website-ul sau informatiile oferite de acesta.

Drepturi de Proprietate

Tot continutul, elementele grafice, fisierele audio/video folosite sau incorporate in acest website si aranjamentul sau integrarea acestora sunt proprietatea intelectuala a Proprietarilor. Proprietarii va ofera permisiunea de a descarca, copia, printa pagini de pe acest website doar pentru uz personal, cu scop non-comercial. Nu puteti vinde, publica, face publicitate sau distribui cu scopuri comerciale nicio informatie sau material obtinut de pe acest website. Orice utilizare a acestui website, continut sau informatie de pe acesta in afara de uz personal, non-comercial, este strict interzisa, cu exceptia situatiei in care a fost obtinuta mai intai permisiunea scrisa a Proprietarilor.

Corectarea Erorilor

Desi Proprietarii fac eforturi rezonabile pentru a asigura ca nu se  intampla acest lucru, acest website ar putea contine greseli de scriere sau alte neconcordante sau ar putea sa nu fie complet. Astfel Proprietarii isi rezerva drepturile de a corecta orice eroare, neconcordanta sau omisiune, sa schimbe sau sa imbunatateasca informatia oricand.

Limitarea Raspunderii

Nu ne asumam raspunderea asupra modului in care utilizatorul foloseste informatiile din articole, documente, fisiere audio/video sau poze ce se gasesc pe site-ul www.calatoriiprinsunet.ro

Orice asemanare cu orice personalitate sau cu vreun personaj dintr-o alta poveste sau roman, este doar o coincidenta.

Insistam ca orice fisier audio sa fie ascultat in pozitia intins sau sezut, astfel incat persoana care asculta sa nu fie in niciun pericol in caz ca adoarme sau se relaxeaza profund. Nu ne asumam raspunderea pentru niciun accident cauzat in urma parcurgerii materialelor noastre. A NU se asculta la volan sau in timpul operarii unei masinarii.

Informatiile oferite sub diverse forme de site-ul www.calatoriiprinsunet.ro ofera cunostinte precise din surse cu autoritate in domeniu in cadrul subiectului prezentat. Daca un produs sau tratament este recomandat in cadrul documentelor sau articolelor de pe acest site, nu are ca scop sa puna diagnostic, sa trateze, vindece sau sa previna orice boala. Informatiile sau fisierele audio/video oferite de www.calatoriiprinsunet.ro sunt destinate educarii cititorului si nu au ca scop sa ofere ingrijiri medicale individuale. Proprietarii site-ului www.calatoriiprinsunet.ro impreuna cu toti ce ce contribuie cu diferite informatii, nu ofera asistenta medicala.

Toate informatiile oferite de www.calatoriiprinsunet.ro sunt obtinute din surse considerate precise, dar nu se ofera nicio garantie directa sau implicita. Cititorii sunt incurajati sa verifice ei insisi, pentru satisfactie personala, acuratetea informatiilor, recomandarilor, concluziilor, comentariilor, opiniilor sau orice altceva de pe www.calatoriiprinsunet.ro, inainte de a lua orice decizie bazata pe ceea ce au citit, ascultat sau vizionat in cadrul sau in afara site-ului.

Proprietarii site-ului www.calatoriiprinsunet.ro nu au nicio licenta in medicina; astfel, tehnicile, ideile si opiniile nu au intentia de a inlocui sfatul corespunzator al unui medic! Informatiile de pe www.calatoriiprinsunet.ro au doar scop informativ. Daca exista nevoia de sfaturi medicale sau orice alta asistenta profesionala, trebuie cautate serviciile profesionale medicale corespunzatoare.

Proprietarii nu-si asuma nicio responsabilitate pentru deciziile luate de cititorii/ascultatorii materialelor de pe site-ul www.calatoriiprinsunet.ro

Observatie

Puteti pune orice intrebare legata de Termenii si Regulile de utilizare la adresa: ina[at]calatoriiprinsunet.ro ( in adresa de mail inlocuiti [at] cu semnul @ ).

 Acesti Termeni si Reguli constituie intregul acord intre tine si Proprietarii (Ina Custura si Vlad Negrila). Acest acord inlocuieste toate intelegerile si acordurile anterioare, scrise sau orale, privind acest subiect. Proprietarii pot modifica acest acord oricand prin postarea de noi termeni pe website. Este responsabilitatea ta sa verifici Termenii si Regulile pentru a fi pus la curent cu orice schimbare. Acest acord nu poate fi modificat decat intr-un document scris si semnat de tine si Proprietarii. Acest acord a fost ultima data revizuit pe  data 3 ianuarie 2014.

  .

Be Sociable, Share!