Nimic nu este mai placut decat sa primesti acel “multumesc” de la oameni pentru ca ai adus o mica schimbare pozitiva in vietile lor.

 

Acesta este si cazul calatoriei prin sunet “Barbatul Alfa”, cea mai apreciata inregistrare de cand am pornit libraria online de povesti audio terapeutie.

 

Uite ce-au spus cativa din cei care au ascultat-o:

 

“Vreau sa va multumesc, prieteni dragi, pentru aceasta perioada foarte interesanta in care am explorat teritorii de vis, insotit fiind de vocea ta speciala, Vlad. De fiecare data am fost acolo, de fiecare data am descoperit altceva, de fiecare data m-am bucurat pana in adancul sufletului meu.” – Mircea, actor

 

“Am uitat de griji si in timpul meditatiei si dupa aceasta. Imediat dupa ce m-am dezmeticit, am simtit nevoia urgenta sa ma duc sa alerg, sa ma inscriu la o sala de sport si sa imi schimb dieta. A 2 zi la munca am fost foarte vesel si incantat de activitate, desi cu o zi in urma inghiteam in sec. Am inceput sa adorm mai linistit. Gandurile si probleme de la munca sau din viata personala simt ca nu ma mai pot afecta.

 

Consider ca am eliberat o mare cantitate de energie negativa si totodata am absorbit o mare cantitate de energie pura, poate din univers, din mintea subconstienta nu stiu sigur. A fost o experienta deosebita si necesara.” – Dragos, Coral Club International, WWF – Romania, Team leader

 

“Imi place foarte mult! Am niste casti bune si sunetul e perfect, vocea lui Vlad este foarte placuta si clara. Am simtit puterea muzicii impletita in cuvinte si pauzele bine puse, precum si ritmurile care m-au ajutat foarte mult. Povestea a fost foarte bogata emotional. Am simtit incredere si am simtit deschidere catre nou, si catre obiectivele mele.

Bravo pentru exercitiu, merita banii :)” – Andrei, Owner / Partener la WitchHut

 

De asemenea, in cadrul proiectului Journeys Through Sound, am tradus cateva din calatoriile noastre prin sunet in limba engleza si le-am trimis pe la diferiti oameni de specialitate, sa vedem ce feedback primim din partea lor. Printre raspunsurile primite, se numara:

 

"Wow, what a powerful program! Vlad Negrila has created a stunning audio journey that will help you develop your masculine essence. The sound effects are dynamic and Vlad's suggestions encourage rapid transformation." – Dr. Steve G. Jones, Ed.D., Hipnoterapeut clinic, Presedinte al "American Alliance of Hypnotists"

 

The music is great! Your voice coming in and out with the music—very well done.– L. Michael Hall, Ph.D., Director Executiv de Neuro-Semantica la "Neuro-Semantics International"

 

Am avut persoane care mi-au spus ca aceasta inregistrare nu este precum una obisnuita in care stai, te relaxezi, si cineva iti spune la ce sa te gandesti. Povestea este dinamica si actiunea este construita ca o aventura, astfel incat sa traiesti din plin calatoria. De fapt, acest lucru este valabil pentru majoritatea calatoriilor prin sunet pe care le-am creat. Da, exista partea de relaxare la inceput, insa scopul acesteia este de a te ajuta sa fii in cea mai buna forma pentru calatoria pe care urmeaza sa o parcurgi.

 

Mai jos gasesti calatoria prin sunet “Barbatul Alfa” in varianta sa in limba engleza: “Develop Your Masculine Essence”. Am facut-o disponibila toata, cap-coada. Evita sa o asculti cand esti la volan. Cel mai bine este sa stai confortabil pe un scaun solid sau sa stai intins, departe de orice ti-ar putea distrage atentia.

 

 

De asemenea, varianta in limba romana o gasesti aici.

 

Va multumim ca ne ascultati si ca achizitionati calatoriile noastre prin sunet, cartile in format ebook si programele de lectii video. Fara voi, acest proiect nu ar fi fost posibil.

Be Sociable, Share!