Update: 

Calatoria noastra prin sunet te va ajuta sa adormi usor si sa ai parte de un somn profund si odihnitor >>> click aici <<<.

* * *

Crezi ca este posibil sa dormi pentru aproximativ 4-5 ore si sa te simti mai odihnit si sa ai mai multa energie, fata de noptile in care dormi pentru 8 sau 9 ore (sau poate chiar mai mult)?

 

DA ESTE POSIBIL!

Nu subestima informatia din acest articol si din urmatoarele pe aceeasi tema. Aceste informatii sunt de ultima ora si ar putea inlatura anumite convingeri invechite legate de somn si sa-ti ofere multe invataturi si intelegeri ce te vor ajuta sa-ti revolutionezi viata.

 

Daca citesti si aplici informatiile din acest articol si din urmatoarele pe aceeasi tema, vei putea:

  • sa reduci nivelul zilnic de stres;
  • sa dormi mai putin;
  • sa ai zilnic mai multa energie;
  • sa dormi mult mai bine;
  • sa spui “adio” senzatiilor de somnolenta sau incapacitatii de a te concentra in timpul zilei;

 

Cum ar fi daca?

Haide sa facem urmatoarea calatorie in propria minte: imagineaza-ti cate schimbari poti face in viata ta si cate lucruri poti realiza castigand mai multe ore in fiecare zi. Gandeste-te ce ai putea face daca ai dormi acelasi numar de ore si te-ai simti mai energizat decat te-ai simtit vreodata. Si asta in fiecare zi.

 

Haide sa facem un calcul simplu. Sa presupunem ca dormi 8 h / zi si nivelul de energie este mediu. Daca ai reduce acest numar la 6 ore pe zi?

 

Asta ar insemna 2 ore in plus in fiecare zi! De aici rezulta 14 ore pe saptamana sau chiar 730 de ore pe an. WOW! Asta inseamna inca 30 de zile si 10 ore. Si gandeste-te la asta: aceasta perioada de 30 de zile si 10 ore  este timp in care esti treaz si energizat.

 2 ore in plus pe zi de petrecut cu familia, 2 ore in plus pe zi de mers cu bicicleta, sau 2 ore in plus pe zi pentru a te apuca de acel hobby pe care-l tot amani.
Mai mult timp pentru prieteni, familie, pasiunile din viata ta. MAI MULT TIMP PENTRU TINE! Un somn de calitate superiora.

 

Nu-i asa?

Timpul este printre cele mai pretioase (daca nu cel mai pretios) lucru din viata fiecaruia.

 

Asa ca lasa deoparte convingerile sau ideile pe care le-ai avut despre somn pana acum.

 

Haide cu mine in aceasta calatorie si hai sa ne uitam impreuna in urmatorul articol la cele mai intalnite mituri din societate legate de somn.

~~~***~~~

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmatorul Articol >>>

Ti-a placut articolul? Impartaseste-l cu prietenii pe Facebook, Twitter si apasa butonul Like.

Ce alte metode sau mijloace cunosti prin care poti castiga timp? Tu ce ai face daca ai avea 2 ore de energie in plus pe zi? Cum le-ai folosi? Scrie-ne mai jos intr-un comentariu.

.

Be Sociable, Share!