Am parcurs un drum fascinant prin tot felul de cursuri de dezvoltare personala. Apoi am pasit la randul nostru in scaunul de profesor si am avut oportunitatea sa aducem o schimbare pozitiva in vietile oamenilor.

 

“Am vrut sa fac un curs NLP dupa ce am urmarit niste experimente pe care le-a facut Richard Bandler in domeniul clinic. Am mai avut inainte niste experiente, nu tocmai placute, cu alti traineri NLP si nu eram foarte decis daca merita sa fac un curs NLP in Romania. Ideea de a face acest curs NLP cu Ina si Vlad s-a dovedit o idee inspirata pentru ca sunt niste persoane comunicative, cu un simt moral (care lipseste la alti traineri NLP) si am avut multe de invatat de la ei. Mi-a placut faptul ca pun accentul pe practica, am facut multe exercitii si am putut sa experimentam tot ce ne-a fost predat.”  – Dan, NLP Practitioner

 

“Nu am fost interesat initial de un curs NLP din mai multe motive: costul nu este neglijabil si multi dintre prietenii mei erau de parere ca este inutil. Ulterior, mi-au cazut in mana doua carti de Richard Bandler pe care le-am citit. Am fost imediat convins ca NLP-ul mi-ar fi foarte util in toate aspectele vietii, in particular la managementul stresului. Ajungand sa fac cursul, asteptarile mi-au fost mult depasite. Cursul atinge multe aspecte, de la constientizarea si controlul propriilor stari emotionale, la tehnici de limbaj pentru a eficientiza comunicarea, stabilirea obiectivelor, strategii si modelare. Recomand acest curs tuturor oamenilor; este cel mai util curs pe care l-am facut in viata mea.” – Florin, programator

 

Insa la cati oameni poti sa ajungi cu ceea ce ai de oferit? Cate cursuri poti sa tii in care sa le vorbesti oamenilor fata in fata?

 

Am vorbit si vorbit si ne-am dat seama ca cea mai buna solutie este urmatoarea: sa sintetizam tot ceea ce stim in cei 10 ani de experienta, sa adunam impreuna cele mai bune tehnici care au avut cel mai bun impact asupra noastra si a oamenilor de la cursuri, si sa punem la punct 10 lectii video pe care oricine, oricand, sa le poata urmari.

 

Cand ai acces la un material video la care poti sa revii periodic, sa vezi daca nu cumva ai uitat ceva sau sa-ti reamintesti anumite notiuni, acest lucru te scuteste de foarte multe batai de cap. De exemplu, nu-i nevoie sa astepti pana cand te intalnesti din nou cu trainer-ul sa-ti mai explice acea parte de teorie sau exercitiu, sau sa fie nevoie sa cauti prin teancuri de foi amestecate.

 

Uite ca am ajuns la finalul acestui proces de creatie, lectiile video sunt gata si poti sa ai acces la ele chiar astazi.

 

“Ina si Vlad doi oameni minunati de la care am inteles foarte multe lucruri. Sunt foarte pasionati de ceea ce fac, deosebit de deschisi si cu o sete de cunoastere extraordinara. Imi aduc aminte cu placere de modulul 4 de nlp practitioner cand trainerul avea ceva probleme in acel weekend si ne-a anuntat ca Ina si Vlad ne vor preda acel modul. Primul meu gand a fost de usoara confuzie dar in clipa in care au inceput prezentarea cursului am zis wow… Ina si Vlad sunt in top ten-ul oamenilor pe care ii iubesc si ii admir totodata.” – Mircea, Actor

 

“Din punctul meu de vedere Ina si Vlad reprezinta viitorul NLP-ului in Romania. Sunt profesionisti, seriosi, dedicati si mai ales pasionati de ceea ce fac. Fiecare proces lucrat cu ei m-a imbogatit ca om si m-a adus mai aproape de rezultatele dorite din viata mea.

 

Povestea lor este una despre curaj si pasiune, fiecare poveste scrisa de ei ma imbogateste si ma ajuta sa inteleg lumea din jurul meu intr-un mod mai creativ si chiar mai frumos. Ma bucur ca i-am cunoscut si ca reusesc sa invat mereu ceva nou si util de la ei.” – Anca, psiholog

 

Printre beneficiile lectiilor se numara:

 

 Descoperi cum sa fii cea mai buna varianta a ta in situatiile dificile, de fiecare data.

 

✔ Transformi problemele si obstacolele in lectii care te ajuta sa ai succes, atat in plan personal cat si in plan profesional.

 

✔ Faci schimbari pozitive in modul in care gandesti, te simti si te comporti, indiferent unde te afli.

 

✔ Devii un comunicator eficient in timp ce inveti sa vorbesti pe limba celuilalt si sa te faci inteles.

 

✔ Inveti cum sa te automodelezi folosind tehnici pe care le utilizeaza oamenii care reusesc sa-si atinga obiectivele.

 

Cele zecii lectii au fost concepute de Ina, ce are peste 2300 de ore de lucru cu Programarea Neuro-Lingvistica, si Vlad, ce are peste 3500 de ore de lucru cu Programarea Neuro-Lingvistica. Poti citi mai multe despre fiecare dintre ei, dand click pe numele lor.

 

Cand vrei sa faci un material video de calitate, costurile de filmare si editare pleaca de la 800 de euro si se pot ridica la mii de euro. Pentru ca am vrut sa-ti oferim un produs premium, n-am facut rabat in ceea ce priveste calitatea.

 

Am trecut si noi prin perioada in care ne doream sa mergem la un curs, doream sa cumparam o anumita carte, sau sa achizitionam un program video care ne-ar fi ajutat foarte mult, iar una din principalele dificultati pe care o intalneam era costul prea mare.

 

Poate fi foarte frustrant atunci cand vrei sa inveti, ai deschiderea sa te schimbi, iti doresti si tot cauti informatii care sa te ajute, si sa nu poti sa o faci pentru ca te costa prea multi bani.

 

Stim cum e, am trecut pe acolo.

 

Tocmai de aceea, nu vrem ca banii sa fie lucrul care sa joace rolul de obstacol in procesul tau de invatare. Asa ca am stabilit un pret care sa joace rolul de simbol al faptului ca doresti sa te implici, sa inveti si sa investi in tine: 19 euro. Si asa va ramane.

 

Iti urez succes si spor in tot ce-ti propui!

Be Sociable, Share!