Sa te ocupi de tine in ceea ce priveste dezvoltarea emotionala si sociala, incepe sa devina un obicei din ce in ce mai raspandit si in Romania. Exista cate domenii esentiale pentru fiecare dintre noi. Observ ca oamenii doresc sa afle mai multe despre ce inseamna sa meditezi, cum sa ai incredere in tine, ca este posibil sa-ti schimbi un comportament care nu-ti place (de exemplu, sa poti sa vorbesti in public fara sa te blochezi) si ca poti sa-ti imbunatatesti sau sa dobandesti diferite abilitati de comunicare. Vad oameni prin parcuri sau la metrou care citesc carti in format clasic dar vad si multe dispozitive Kindle sau tablete. Sa-ti acorzi atentie si sa te descoperi a devenit o tendinta, un mod de a fi, o caracteristica a “normalului”.

 

Cand vrei sa faci o schimbare, primul si cel mai important element fara de care nu se poate face nimic este urmatorul: sa-ti doresti sa te schimbi.

 

Apoi intra in scena metoda prin care faci asta. De exemplu, asa cum spune si numele website-ului, specialitatea noastra este sunetul. O inregistrare audio este usor accesibila si poti sa o ai la indemana chiar si in telefon. Astfel, mai jos ai patru instrumente prin care poti sa dezvolti punctual anumite domenii din viata ta. Acestea sunt inregistrari audio(calatorii prin sunet) pe care le poti testa fara sa te coste aproape nimic, decat cateva minute:

 

Feminitate


 

Calatoria prin sunet “Feminitate” a pornit de la un proiect in colaborare dedicat tuturor femeilor din Romania. Raspunsurile pe care le-am primit ne-au ajutat sa cream si sa dezvoltam diferite exercitii pe care le-am pus cap la cap, le-am inregistrat si am adaugat sunete potrivite. Atmosfera este una relaxanta si orientata catre schimbare, in care descoperi resurse emotionale precum  incredere in sine, iubire si acceptare de sine.  Astfel a luat nastere calatoria prin sunet “Feminitate”.

 

Ascult-o si spune-ne cum te-a ajutat aceasta.    

 

Barbatul Alfa


 

Aceasta este prima calatorie prin sunet pe am creat-o. Dupa toate lucrurile pe care le-am invatat si care m-au ajutat sa ma schimb intr-un mod pozitiv, am decis ca a sosit momentul sa ofer inapoi esenta tuturor lucrurilor pe care le-am invatat. Daca ar fi sa rezum totul intr-un singur cuvant, aceasta ar fi misiune. Daca ar fi sa mai completez cu cateva cuvinte, acestea ar fi prezenta, pasiune, persistenta, postura, scop. Acestea sunt caracteristicile unui conducator, unui barbat ce are alaturi femeia pe care si-o doreste, ale unui barbat ce traieste in acord cu scopul sau cel mai important. Un barbat alfa.

 

Cel mai mult imi place ca aceasta calatorie prin sunet a primit aprecieri atat pe plan international de la oameni din domeniu, cat si de la ascultatorii din Romania.

 

Ascult-o si spune-ne cum te-a ajutat aceasta.    

 

Mareste-ti puterea de concentrare


 

Capacitatea de a-ti mentine atentia pe un singur lucru pentru o perioada de timp, devine o calitate din ce in ce mai rar intalnita. Datorita faptului ca avem acces la multe informatii cu o viteza foarte mare, asta a dus la o scadere a puterii noastre de concentrare. Lumea din jurul nostru nu se misca cu viteza cu care se intampla lucrurile pe internet si asta a dus la momente ciudate in care stai de vorba cu cineva si apoi ii vezi privirea distrasa foarte usor fie de un stimul din jur sau de un gand care-i trece prin minte. Mai mult decat atat, datorita faptului ca lumea din jur are un ritm mai lent decat cea virtuala, observ un impuls constant al unor oameni de a face mereu ceva. Daca au telefon mobil, atunci vor sta pe el continuand stimularea continua a mintii. Daca cumva se intampla, desi destul de rar, sa nu aiba un telefon la indemana, atunci ii vezi cum dau din picioare sau se misca in continuu.

 

Daca observi ca ti-a scazut capacitatea de concentrare in ultima vreme, atunci iti recomand aceasta calatorie prin sunet. Modul in care a fost creata te va ajuta sa-ti indrepti atentia catre un singur lucru, lasand treptat deoparte orice stimul care ti-ar putea atrage atentia. Vei ajunge sa simti ce inseamna sa fii concentrat pe un singur lucru. Iar prin exercitiu, poti sa maresti perioada de timp in care reusesti sa faci asta.

 

Ascult-o si spune-ne cum te-a ajutat aceasta.    

 

Pregatire pentru somn profund


 

Inchei acest articol vorbindu-ti despre o calatorie prin sunet care adreseaza o alta nevoie importanta: capacitatea de a avea si de a te bucura de un somn profund si odihnitor. O dificultate care da multe batai de cap oamenilor care muncesc prea mult, se confrunta cu un nivel ridicat de stres si care au ajuns sa aiba un ritm haotic de somn.

 

Pregatire pentru somn profund” este o calatorie prin sunet in care este abordat somnul pe nivele de relaxare, astfel incat sa ai parte de un somn profund si odihnitor. Te vei putea destinde intr-o atmosfera relaxanta, iti lasi gandurile si grijile deoparte, in timp ce iti dai voie sa te destinzi si sa ai parte de somnul profund pe care ti-l doresti.

 

Asculta aceasta calatorie prin sunet si spune-ne cum te-a ajutat aceasta.

 

Iti multumim ca ne asculti si ca ne sustii pentru a crea mai multe calatorii prin sunet, ce abordeaza alte nevoi si ajuta alti oameni interesati in dezvoltarea lor. Daca consideri ca una sau mai multe din calatoriile prin sunet de mai sus pot contribui intr-un mod pozitiv in viata cuiva cunoscut, poti sa le dai mai departe pe retele sociale.

Be Sociable, Share!