Aceasta este printre primele calatorii prin sunet pe care le-am creat si s-a nascut dintr-o nevoie. Nevoia de a avea un moment de introspectie in mijlocul zgomotului si al aglomeratiei cotidiene, sau cand ai timp pentru tine intr-un weekend sau intr-o vacanta.

 

Cand ai foarte multe ganduri si nu poti sa te concentrezi, poate fi destul de dificil sa te tii de un singur lucru si sa nu-ti imparti atentia in 10 directii in acelasi timp. Dupa o perioada, sa fii cu mintea peste tot, poate deveni atat de epuizant, incat pur si simplu nu merita.

 

Aceasta calatorie prin sunet te va ajuta sa te linistesti. Cand o asculti periodic, inveti cum sa faci asta natural.

 

Calatoria prin sunet poate fi ascultata intregral mai jos.

 

Evita sa asculti in timp ce conduci pentru ca iti poate distrage atentia. Alege un loc linistit, departe de orice distragere, in timp ce rezervi aceste minute doar pentru tine.

 

Iti recomand sa folosesti castile stereo, pentru ca iti vor oferi acel cadru in care esti doar tu cu tine.

 

 

Daca doresti sa nu mai fii nevoit sa revii de fiecare data pe website pentru a asculta aceasta inregistrare, poti sa o descarci direct in telefon sau calculator apasand butonul “buy”.

 

Va multumim ca ne ascultati si ca achizitionati calatoriile noastre prin sunet, cartile in format ebook si programele de lectii video. Fara voi, acest proiect nu ar fi fost posibil.

Be Sociable, Share!