A sosit ziua in care faci primul pas catre o viata echilibrata. Daca nu facem ceva intr-o directie, putem ramane in acelasi loc chiar si timp de ani de zile.

 

Mai jos gasesti provocarea de 10 zile pentru te ajuta sa te imbunatatesti putin cate putin in fiecare zi. Desigur ca lista ar trebui sa continue, insa te voi lasa pe tine sa faci acest lucru. Dupa ce trec cele 10 zile, gandeste-te la alte provocari sau aseaza-le pe aceleasi in alta ordine si nu opri niciodata.

 

Cele 10 zile de mai jos iti vor oferi un start frumos, astfel incat sa mergi catre o viata echilibrata de acum inainte:

 

Ziua 1 – Fa-ti un prieten nou. Sau o cunostinta noua. Poate fi dintr-un loc preferat pe care-l frecventezi sau dintr-o alta circumstanta in care iti este confortabil sa interactionezi cu oamenii de acolo.

 

Ziua 2 – Mergi la culcare inainte de 11 PM. Somnul este foarte important iar si cel din timpul noptii este cel mai bun. Avem o intreaga sectiune pe acest subiect, chiar aici pe website.

 

Ziua 3 – Citeste pentru 30 de minute. Stii tu…din cartea de care te-ai apucat acum 1 luna si tot incerci sa o termini, sau din cartea de care tot vrei sa te apuci si nu mai apuci.

 

Ziua 4 – Fa-ti o lista cu cele mai intense 5 frici pe care le ai si gandeste-te ce ai putea face pentru a trece peste ele.

 

Ziua 5 – Descrie-te in maxim 10 cuvinte si apoi spune-i unui prieten ceea ce ti-a iesit.

 

Ziua 6 – Fa execitiul fizic numit “plank”. Pentru inceput, testeaza-te sa vezi cat de mult timp poti sa rezisti. Dupa aceea, incepe cu jumatate din acest timp. In ce consta “plank” gasesti aici.

 

Ziua 7 – Suna un prieten pe care-l stii de mult timp si cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

 

Ziua 8 –Gandeste-te la un lucru pe care l-ai facut gresit la un moment dat fata de cineva anume si cere-i scuze persoanei care a fost pentru prima oara afectata.

 

Ziua 9 Mediteaza pentru 30 de minute. Nu-i nevoie de o pozitie complicata a picioarelor din prima. Ce este in mintea ta este mai important.

 

Ziua 10 – Scrie o scrisoare catre tine insati, avand ca destinatar varianta ta de peste 10 ani.

 

Dupa ce trec cele 10 zile, gandeste-te la alte provocari sau aseaza-le pe aceleasi in alta ordine si nu opri niciodata.

Be Sociable, Share!