Cu acest program de slabit cu NLP, vei reusi sa faci miscare si sa te simti bine in timp ce o faci.

 

“Sa ma duc sa aleg sau sa stau in fata televizorului?” La fel ca in cazul unui aliment sanatos pe care vrei sa-l introduci in cadul meselor tale, pentru a alege sa faci miscare sau o activitate care-ti consuma energia fata de una sedentara, trebuie sa faci niste mici modificari in mintea ta. Desigur, acest lucru este foarte posibil.

 

Am facut-o deja timp de 7 ani si functioneaza.

 

Atunci cand te gandesti “ar trebui sa ma duc sa fac miscare?”, care este primul lucru care-ti apare in minte? Cum arata? Probabil ca te imaginezi facand un exercitiu specific in timp ce te intrebi cum te vei simti daca vei face asta. Probabil ca-ti raspunzi: “M-as simti obosit, va trebui sa depun cam mult efort si sa investesc multa energie. Pare sa fie cam multa munca.”

 

NU! Creierul tau nu-ti spune ce sa gandesti! TU ii spui creierului tau ce sa gandeasca!

 

Gandeste-te astfel: “Ar trebui sa ma duc sa fac miscare” si imagineza-ti imediat ca ai reusit sa-ti atingi un anumit obiectiv. Daca inca nu ai un obiectiv seteaza-ti acum unul. Poate fi o anumita distanta alergata, un numar de exercitii facute sau un anumit timp in care sa exersezi. Alege acum un obiectiv.

 

Imagineaza-ti ca te uiti la un video pe Youtube, ce surprinde momentul in care tu reusesti sa iti atingi acel obiectiv. Apasa butonul “play”, uita-te la film si surprinde-te in timp ce iti indeplinesti obiectivul pentru prima data.

 

Adu chipul tau in prim plan si surpinde-ti expresia fetei in timp ce-ti atingi acel obiectiv. Asculta cu atentie ritmul in care respiri si observa cum senzatia de reusita iti apare pe chip. Acum fa un pas in video si apasa butonul “replay”. Treci prin film in mintea ta.

 

Cum te simti?

 

Cat de tentant suna acum ideea de a face miscare?

 

Foloseste NLP si Bucura-te de Sport

Functioneaza foarte bine sa vizualizezi ca-ti atingi un obiectiv. Tin minte cand alergam 10 km intr-o zi, foloseam aceasta tehnica pentru a ma motiva si a-mi crea o senzatie placuta in timp ce alerg. Foloseste aceasta tehnica pentru a-ti mari nivelul de placere si/sau bucurie in timp ce te antrenezi fizic.

 

Atunci cand alergi urcand pe un drum in panta sau cand ridici greutati, la ce te gandesti? Te gasesti cumva intr-un monolog in care-ti spui cat de neplacuta este situatia? Are vreun sens sa faci asta? Nu exista niciun motiv pentru care ai vrea sa faci asta.

 

Bucura-te de senzatia pe care o ai in timp ce-ti curge sangele prin vene! Atunci cand faci sport, faci parte dintr-un ritm la o scara mult mai mare. Acest tip de activitate a tinut in viata stramosii nostrii de-a lungul evolutiei. Simte ritmul accelerat al sangelui, bataile inimii si bucura-te de acest lucru. Daca faci acest lucru ca prim obiectiv si-ti indrepti atentia astfel incat iti transformi experienta intr-una placuta, endorfinele iti vor invada corpul.

 

Fa exercitii cu regularitate, iti recomand cu caldura sa faci asta. Nu trebuie sa fie stresant. Exercitiile fizice nu are trebui sa-ti provoace mult disconfort si consider ca ar trebui sa te apuci sa faci miscare cu scopul de a continua pe termen lung. Daca incepi prea tare din prima, risti sa fii complesit de efort si sa ramai fara motivatie. Muzica te poate ajuta. Incearca sa faci exercitii in mod regulat timp de o luna si concentreaza-te pe partile care-ti plac astfel incat sa te bucuri de experienta. Observa cat de bine te simti dupa o luna.

 

Foloseste acest program de slabit cu NLP si revolutioneaza modul in care faci exercitii fizice.

Be Sociable, Share!