despre-mineBuna!

Numele meu este Ina.

Sunt co-fondator al proiectului Calatorii prin Sunet, formator, psiholog in devenire, iubitor de viata si oameni. Ma intriga calitatile unice ale fiecarei persoane si imi place sa vad potentialul in ceilalti. Sunt de parere ca fiecare om este o lucrare in curs de desfasurare, adica nu suntem completi pana cand nu ne intoarcem la scanteia ce ne-a adus in aceasta lume.

CPS Sun

Imi place sa spun putine lucruri despre mine in general si prefer mai degraba sa las oamenii sa-si formeze singuri o parere. Pot sa iti dau totusi, cateva informatii din care sa-ti formezi o imagine despre Ina.

Se spune despre mine ca sunt o persoana zambitoare [vorbeste lumea 🙂]. Imi plac surprizele si povestile – basmele citite cand eram copil mi-au insuflat niste valori pe care nici nu le pot numi, insa au contribuit la persoana care sunt astazi.

Cand aveam 17 ani am invatat sa creez site-uri in html si flash si credeam ca imi doresc sa ajung un programator de succes. Drept urmare, dupa liceu am dat admitere si am intrat la facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica. Am gasit mereu o placere in cifre, ba chiar modul in care observam lumea la un moment dat era dupa un model matematic [va voi povesti intr-un articol legatura dintre matematica si relatiile dintre oameni.. poate].

In timpul facultatii m-am angajat la o companie multinationala profitand de un internship pe profilul meu (se cautau studenti la Informatica sau Cibernetica). Am acumulat o experienta de 8 ani, timp in care am cunoscut oameni minunati, am legat prietenii frumoase si m-am dezvoltat pe plan profesional.

Doar ca…ceva lipsea…

Prin 2010 am inceput calatoria catre interiorul meu, citind despre dezvoltare personala, psihologie, m-am inscris la a doua facultate – Facultatea de Psihologie – cautand sa ma inteleg mai bine pe mine si pe ceilalti. Am urmat un curs de NLP Practitioner [Programare Neuro Lingvistica] si acolo am gustat cu adevarat din dulceata dezvoltarii si cresterii interioare. Apoi inca un curs de Master Practitioner, certificat  ARONLP (Asociatia Romana pentru NLP) si EANLP (Asociatia Europeana pentru NLP) si inca un curs de Master Practitioner, certificat  IANLP (Asociatia Internationala pentru NLP) si schimbarile s-au tot intamplat in viata mea.

Nu sunt nici pe departe la un capat de drum, ci abia mi-am inceput calatoria.

Daca si tu esti un cautator de lumina si iti doresti sa afli mai multe despre tine, atunci esti in locul potrivit si cu siguranta la timpul potrivit, pentru ca acum ai ajuns sa citesti pe acest blog. 

Daca vrei sa ma contactezi [daca ai o recomandare, o poveste de spus, o observatie sau o propunere de colaborare], gasesti mai jos cum:

Ma gasesti pe Facebook, pe profilul meu personal (LinkedIn) sau poti urmari pagina unde promovez informatii de

calitate din domeniul dezvoltarii si nu numai: Calatorii prin Sunet.

Ti-am zambit si te astept cu drag pe site!
😉
I

<  Despre noi

.

Be Sociable, Share!