Cand vrei sa te intinzi putin si sa creezi o atmosfera relaxanta, sau cand esti la lucru si vrei acoperi zgomotele de fundal enervante (cu sunetul ploii, de exemplu), sau cand vrei sa te odihnesti putin, unde gasesti sunetele potrivite atunci cand ai cea mai mare nevoie de ele?

 

Pana acum le-am gasit imprastiate peste tot, pe tot felul de website-uri si cand in sfarsit gaseam ceea ca cautam, eram poluat fonic de o reclama nedorita, de ferestre care faceau tot felul de zgomote sau care ma impiedicau sa apas butonul play. Nu era de ajuns ca eram stresat si doream sa-mi creez o atmosfera buna de lucru, trebuia sa mai stau sa caut X-ul de inchidere sau sa astept sa dau “skip” la reclame.

 

Apoi mi-am zis: “Hei, am software de editare a sunetului si numeroase librarii audio. Ia sa vad ce pot sa creez si sa le adun pe toate intr-un singur loc.”

 

Si uite asa a luat nastere aceasta pagina. Te invit sa te bucuri de ea din plin. Poti fi sigur ca nimic nu o sa te deranjeze cand o deschizi si cu un singur click pe butonul play al unuia din sunetele de mai jos, vei putea sa creezi imediat atmosfera ideala.

 

 

Daca doresti sa descarci sunetele, apasa butonul “buy”.

 

Te invit sa utilizezi butoanele de mai jos si sa spui mai departe de aceasta pagina. Sunt sigur ca-i vei scuti pe unii din prietenii tai de situatii stresante si-i vei ajuta.

Be Sociable, Share!