Este foarte dificil momentul in care-ti dai seama ca esti alaturi de persoana nepotrivita, dupa ce te-ai dedicat relatiei trup si suflet.

 

O relatie de iubire nu se contruieste peste noapte. Este nevoie de timp, sacrificiu, dedicare, comunicare si intelegere, doar ca sa numim cateva din ingredientele unei legaturi dintre un barbat si o femeie.

 

Pe parcurs ce va intalniti, mergeti in excursii, la cumparaturi, treceti prin anotimpuri si chiar locuiti impreuna, vei observa ca-ti vor iesi in evidenta lucruri bune dar si lucruri mai putin bune. Iar apoi avem steagurile rosii, acele criterii peste care nu ar trebui sa treci, tocmai pentru a nu ajunge sa iubesti persoana nepotrivita:

 

1. Alege-l pe cel pentru care nu trebuie sa te ingrijorezi cand vine vorba de fidelitate;

2. Alege-l pe cel pe care nu trebuie sa-l impresionezi;

3. Alege-l pe cel care se bucura cand esti fericita si care empatizeaza cu tine cand esti trista;

4. Alege-l pe cel care nu te stoarce emotional de energie, ci care te energizeaza prin modul sau de a fi, mai ales cand treci prin situatii dificile;

5. Alege-l pe cel care te respecta MEREU;

6. Alege-l pe cel care te iubeste din toata inima;

7. Alege-l pe cel care are un comportament constant si sincer, si care nu incearca sa te faca sa-i ghicesti intentiile;

8. Alege-l pe cel care iti poate accepta punctele slabe si care te alege pe tine ca partenera in fiecare zi;

 

Ar mai fi ceva de adaugat pe aceasta lista de criterii prin care sa nu ajungi sa iubesti persoana nepotrivita? Lasa-ne te rog un comentariu mai jos si spune-ne parerea ta, sau poate o experienta prin care ai trecut.

Be Sociable, Share!