Gandeste-te pentru cateva momente la urmatoarele intrebari: Daca esti insurat, in ce mod este diferita fata cu care mergeai la intalniri, de femeia cu care te-ai insurat? Daca esti singur sau doar impreuna cu cineva, cum ai dori in mod specific sa fie diferita femeia cu care insori, de fata cu care iesi la intalniri? Ce ganduri iti trec prin minte? Sunt sigur ca-ti vin cateva idei, si sa stii ca si mie.

 

Daca treci printr-o perioada de intalniri si apoi prin casnicie, te vei uita in spate si vei observa ca inevitabil, fata cu care te intalneai este diferita de femeia cu care te-ai insurat. Asta nu inseamna ca a devenit o cu totul alta persona, ci ca prioritatile si pespectiva asupra vietii si a casniciei se vor imbunatati in mai multe moduri. Sau cel putin ar trebui, sa speram, spre mai bine.

 

Oricum ar fi, femeia cu care te insori nu va fi aceeasi cu fata cu care ai iesit la intalniri.

 

1. Fata cu care te intalnesti incearca sa te schimbe si te compara cu fostul sau cu imaginea ideala a ta pe care si-ar dori-o pentru ea. Femeia cu care te insori te accepta pentru cine esti si nu te va compara cu nimeni. Stie ca faci posibil sa fii mai mereu cea mai buna versiunea a ta si ca nu poti sa schimbi o alta persoana, oricat de mult ai incerca sa faci asta.

 

2. Fata cu care te intalnesti nu este dispusa sa faca niciun compromis sau sa lase si de la ea. Femeia cu care te insori este dispusa sa faca compromisuri sau sa lase si de la ea, vazand acest lucru ca ceva necesar pentru a avea o casnicie sanatoasa.

 

3. Fata cu care te intalnesti nu tine sa-ti cunoasca familia sau prietenii, vrea sa petreci timpul doar cu ea. Femeia cu care te insori doreste sa-ti cunoasca familia si prietenii. Stie ca fara ei, nu ai fi unde esti si cine esti acum.

 

4. Fata cu care te intalnesti nu-si pune problema sa gateasca ceva pentru voi sau pentru tine. Femeia cu care te insori nu numai ca stie sa gateasca, dar alege lucruri delicioase si sanatoase.

 

5. Fata cu care te intalnesti este prea ingrijorata sa aiba mereu unghiile facute, genele sa arate intr-un mod anume si fie frumoasa pentru grupul ei de prieteni. Frumusetea fizica este importanta pentru ea. Femeia cu care te insori nu este foarte ingrijorata sa aiba mereu unghiile facute. In schimb, preocuparea ei este sa fie frumoasa pentru partener, chiar daca nu este machiata. Isi concentreaza atentia mai mult pe a fi delicata, feminina si pe a-si cultiva caracterul, pentru ca isi da seama ca pe termen lung, atitudinea si modul ei de a fi o vor face sa fie mereu frumoasa in ochii partenerului.

 

6. Fata cu care iesi la intalniri este foarte ingrijorata ca te-ar putea pierde si se tot gandeste ce ar trebui sa faca ca sa ramai cu ea. Femeia cu care te insori nu este prea ingrijorata cu ideea de a te face sa-i ramai alaturi, pentru ca stie ca-ti doresti un viitor alaturi de ea. Este destul de matura sa-si dea seama ca nu poti forta pe cineva sa ramana cu tine, ca fiecare alege in mod liber si voit sa ramana cu celalalt.

 

7. Fetei cu care iesi la intalnire ii pasa numai de cariera si de viziunea ei asupra vietii. Ea este mai importanta decat relatia si nu-si face planuri de viitor care sa te includa. Femeii cu care te insori ii pasa de cariera si viziunea ta, cat si de a ei. Stie ca si tu ai un plan si lucreaza impreuna cu tine pentru a atinge obiectivele pe care le aveti impreuna. Casnicia este prioritatea ei.

 

8. Fata cu care te intalnesti crede ca le stie pe toate. Femeia cu care te insori este deschisa sa invete lucruri noi si stie ca mereu este loc de imbunatatire.

 

9. Fetei cu care te intalnesti ii place confortul financiar pe care il are alaturi de tine. De asemenea se asteapta sa primeasca ceva inapoi de fiecare data cand ofera. Femeia cu care te insori doreste sa construiasca o situatie financiara confortabila impreuna cu tine. Crede ca impreuna sunteti mai puternici decat luati ca individ. Cand iti ofera ceva, nu se asteapta sa primeasca ceva inapoi.

 

10. Fata cu care iesi la intalniri poarta mereu bluze decoltate. Femeia cu care te casatoresti este mai decenta, pentru ca stie ca avantajele ei din punct de vedere fizic sunt doar pentru ochii tai.

 

11. Fata cu care mergi la intalniri nu este incantata de ideea de casatorie sau copii, desi spune ca-si doreste acest lucru la un moment dat. Femeii cu care te insori ii surade ideea casniciei si a forma o familie impreuna cu tine.

 

12. Fetei cu care iesi la intalnire ii este teama sa-ti spuna tot despre ea. Femeia cu care te insori iti va impartasi totul despre ea, chiar daca asta ar putea sa insemne ca te va pierde. Are incredere in tine si iti spune totul. Stie ca a spune adevarul este cel mai bun lucru pe care l-ar putea face.

 

13. Fata cu care iesi la intalniri are nevoie in mod constant de atentie din partea ta, pentru a fi feminina si a avea o stare de bine. Femeia cu care te insori iti oglindeste afectiunea si iti ofera iubire, sustinere si respect, chiar si atunci cand se mai intampla sa fii intr-o pasa proasta.

 

 

14. Fata cu care iesi la intalniri doreste mereu sa viziteze sau sa se plimbe pe undeva. Femeia cu care te insori este cineva cu care te poti distra impreuna, te poti relaxa, puteti face diferite activitati sau pur si simplu sa nu faceti nimic, si tot sa va bucurati unul de prezenta altuia.

 

Ar mai fi ceva de adaugat pe aceasta lista? Lasa-ne te rog un comentariu mai jos.

Be Sociable, Share!