Muzica pentru somn sau alte astfel de mijloace sunt la mare cautare in zilele noastre. De ce? De ce am ajuns sa avem nevoie de mijloace exterioare pentru a ne linisti gandurile si a putea avea parte de un somn usor si profund?

 

Calitatea somnului este strans legata cu calitatea zilei pe care urmeaza sa o avem. Daca avem parte de un somn rascolit, ne putem da peste cap intreaga zi. Ne tot foim de colo-colo si la un moment dat vedem ca se crapa de ziua si nu am dormit mai deloc. Groaznic…

 

Vietile noastre au devenit foarte, foarte aglomerate, iar timpul pare ca nu ne mai ajunge. Acest lucru vine impreuna cu un pachet de griji si fiecare vrea sa fie rezolvata cat mai repede. In aceste situatii, lucruri precum muzica pentru somn devin o necesitate daca vrem sa mai si dormim.

 

Haide sa lasam deoparte acele zile de cosmar si sa ne recastigam dreptul de a avea un somn usor si profund. Partea frumoasa este ca un comportament nou poate fi invatat. Urmand pasii in mod repetat, incepi sa te obinuiesti cu schimbarea pe care o doresti si-ti dai seama ca reusesti in mod natural sa adormi usor.

 

Exact acesta este scopul acestei calatorii prin sunet. Sa inveti sa adormi usor, nu sa fie nevoie sa o asculti la infinit. Este doar o chestiune de timp, disciplina si repetitie. Mai jos gasesti calatoria prin sunet completa, in limba engleza:   

 

 

Calatoria prin sunet in limba romana o gasesti aici.

 

Va multumim ca ne ascultati si ca achizitionati calatoriile noastre prin sunet, cartile in format ebook si programele de lectii video. Fara voi, acest proiect nu ar fi fost posibil.

Credit foto: Designed by Boryanam / Freepik

Be Sociable, Share!