Aceasta este o calatorie prin sunet ce te va face sa zambesti si sa te bucuri de o clipa de fericire, chiar si in cele mai negre si intunecate zile. Tot ce ai de facut este sa-i dai o sansa sa faca asta si sa o asculti folosind o pereche de casti.

 

Aceasta are incorporata in ea si un exercitiu care, prin limbaj, formeaza un cadru in care reusesti sa inveti cum sa schimbi modul in care te simti, folosind intrebarea “cum ar fi daca…?”.

 

Apoi, printr-o serie de pasi simpli, vei lasa acea senzatie placuta se sa formeze.  Cum este asta posibil in doar 6 minute? Nu este nicio minune sau secret magic. Este doar limbaj utilizat cu un scop. Doar atat. Asculta si vei observa ce simplu este sa inveti sa faci si tu asta.

 

Te invit sa fii atent la pasii exercitiului de imaginatie (din a doua jumatate), si sa aplici mecanismul pentru orice alta senzatie. Tocmai de aceea, asculta periodic aceasta calatorie prin sunet si vei observa ce mult te va ajuta.

 

 

Va multumim ca ne ascultati si ca achizitionati calatoriile noastre prin sunet, cartile in format ebook si programele de lectii video. Fara voi, acest proiect nu ar fi fost posibil.

Credit foto: Designed by Prostooleh / Freepik

Be Sociable, Share!