Adevarul poate fi detectat daca esti destul de atent. Fie ca este vorba de partener, colegul de munca, seful, angajatul sau noul colaborator cu care vrei sa inchei o afacere, adevarul este in fata ochilor tai.

 

Atunci cand stai de vorba cu cineva, chiar in fata ochilor tai are loc un fenomen pe care s-ar putea sa-l fi neglijat, pana acum. In functie de modul in care gandeste fiecare, pe parcurs ce ne gasim raspunsurile intrebarilor care ni se pun sau in timp ce gandim ceea ce urmeaza sa spunem, sau in timp ce ascultam, ochii nostri urmeaza drumul acestor actiuni.

 

Daca ne amintim ceva ce ne-a impresionat din punct de vedere vizual, atunci ochii nostri se vor indrepta catre o anumita directie. Daca un anumit sunet sau melodie si-a lasat amprenta asupra noastra, atunci ochii se vor indrepta intr-o alta directie. De asemenea, atunci cand simtim anumite sentimente sau cand “purtam” un dialog cu noi insine cand vrem sa luam o decizie, vom privi intr-o directie diferita.

 

In materialul video de mai jos explic toate de mai sus, inclusiv ce face diferenta intre momentul in care persoana din fata ta creeaza informatia care ti-o prezinta sau chiar isi aduce aminte de ea, spunandu-ti adevarul:

 

 

Spune si altora!