Punem prea multa greutate si prea mult accent pe anumite lucruri de care chiar ar trebui sa ne pese mult mai putin. Haide sa facem acest pas chiar astazi.

 

Cand lasam anumite notiuni din mintile noastre sa capete o semnificatie mai mare decat ar trebui, sau diferite persoane sa ocupe un spatiu printre gandurile noastre de nu mai ajung sa plece de acolo, ne putem trezi intr-o zi ca ne-am schimbat atat de mult modul de gandire, incat nu ne mai recunoastem. Ajungem sa facem ceea ce in urma cu ceva vreme n-am fi facut nicicand sau sa ni se para normale niste ganduri ce pana atunci nici nu le-am fi acceptat in mintea noastra.

 

Mai jos sunt 6 lucruri de care nu ar trebui sa-ti mai pese atat de mult, tocmai in ideea ca acestea sa nu-si lase amprenta asupra ta intr-o masura prea mare:

 

1. Trecutul tau. Cu adevarat isi lasa amprenta asupra ta si iti modeleaza modul in care gandesti, insa nu este nevoie sa cari dupa tine acel bagaj, oriunde te-ai duce;

 

2. Ceea ce cred ceilalti. Nu poti sa faci pe toata lumea sa te placa. Fa tot ce stii mai bine si nu vei avea niciun regret.

 

3. Oamenii carora nu le pasa de tine. Aici poate sa apara o balanta destul de interesanta: cu cat iti pasa mai mult, cu atat lor le pasa mai putin. Pana la urma cea mai buna varianta este sa-i ignori si sa mergi mai departe;

 

4. Standardele de frumusete pe care ti le impune altcineva. Sanatatea este mai importanta in aceasta ecuatie, chiar daca nu arati exact cu ti-ai dori sa arati. Frumusetea poate lua multe forme, asa ca nu lasa pe altcineva sa dicteze detaliile;

 

5. Persoanele toxice. Doar stai departe de ele si nu lasa energia lor negativa sa te afecteze;

 

6. Varsta. Niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme. Fa ceea ce crezi ca ar trebui sa faci;

 

Ar mai fi ceva de adaugat pe aceasta lista de lucruri de care nu ar trebui sa-ti mai pese atat de mult? Lasa-ne te rog un comentariu mai jos si spune-ne parerea ta.

Spune si altora!