Calatorim tot timpul. Fie ca te duci la magazin sa-ti iei ceva, pe jos sau cu masina, fie ca iesi in parc sa te plimbi sau ai un obiectiv stabilit, are loc calatoria intre doua puncte, start si sfarsit.

 

Pe parcurs insa poti intampina dificultati. Nu spun nu, exista cazuri in care totul merge lin, ca pe roate, insa sunt si cazuri in care mari / mici dificultati pot aparea.

 

Ce faci?

Cauti si gasesti o solutie. Incepi sa aplici solutia si primesti un feedback. Daca nu obtii rezultatul dorit, continui sa aplici aceeasi metoda?

 

Ai observat cum unii oameni continua sa aplice aceeasi strategie, desi au obtinut rezultatul nedorit? Dar sunt totusi persistenti…te numeri printre ei?

 

Eu imi aduc aminte ca au fost unele cazuri in care pur si simplu nu ma plictiseam sa obtin acelasi rezultat negativ, aplicand aceeasi metoda si asteptandu-ma la rezultate diferite.

 

In povestea “Arcadia – Calatoria intre Doua Lumi” am abordat una din premisele NLP reprezentativa pentru acest subiect. Ce premisa? Vezi la sfasitul povestii.

 

Descarca si citeste povestea dand click mai jos pe titlul acesteia.

 

DESCARCA AICI: Arcadia – Calatoria intre Doua Lumi

 

 

 

Spune si altora!