Ce faci cand intalnesti un punct de vedere diferit si parca nu poti sa ajungi la un punct comun cu persoana din fata ta?

 

In video-ul de mai jos iti prezint o metoda NLP prin care te vei descurca in orice situatie ai nevoie sa intelegi punctul de vedere al celuilalt. Atunci cand stai de vorba cu cineva si acea persoana simte cu adevarat ca il intelegi, atunci ajungeti intr-un punct comun din care puteti construi ceva frumos impreuna.

 

Nu-ti recomand sa pari interesat intr-un mod fals in ceea ce persoana de langa tine are pe suflet. Mai devreme sau mai tarziu isi va da seama ce faci si nu cred ca vrei sa ajungi in acea situatie. De asemenea, evita sa-ti creezi anumite asteptari atunci cand explici aceasta tehnica cuiva. S-ar putea sa fie in mod autentic interesata, chiar sa-si doreasca sa o aplice in viata si sa transforme conversatiile sale intr-o comunicare armonioasa si intreptata catre castig reciproc.

 

De asemenea, sunt persoane care nu vor fi interesate de aceasta metoda, chiar daca ar putea imbunatati substantial comnicarea ei cu tine sau cu altcineva. Este ok. Cel mai bine este sa adopti tu aceasta atitudine, in care iti dai seama ca atunci cand faci sau spui ceva, este posibil sa ranesti pe cineva. Si daca totusi influentezi pe cineva intr-un mod negativ din greseala, stii exact ce sa faci.

 

Ce faci cu carcotasii pe care-i intalnesti? Lasa-i, ignora-i. Aminteste-ti sa actionezi intr-un mod ecologic, atat fata de tine, cat si fata de cel de langa tine. Lasa ca acest instrument sa faca parte din viata ta si din modul in care actionezi in fiecare zi, atunci cand comunici cu cei din jur:

Tu ce faci cand intalnesti un punct de vedere diferit? Lasa-mi un comentariu mai jos.

 

Spune si altora!