Acum se gasesc multe carti de NLP ce-ti prezinta diferite tehnici care mai de care mai bune. Daca stau si ma gandesc care este cea mai buna carte de NLP pentru incepatori, imi apar doua titluri in minte.

 

Consider ca una din sursele de informatii pretioase si valoaroase se gaseste la cei care au creat domeniul NLP-ului. De aceea, am preferat sa invat de la primii NLP-isti sau de la cei care au invatat de la acestia:

 

  1. Putere NemarginitaAnthony Robbins

 

Aceasta carte de NLP este construita sub forma unei calatorii personale a lui Tony. El explica o serie de tehnici de baza intr-un limbaj simplu, lucru ce-l ajuta pe cititor sa inteleaga cu usurinta conceptul. Astfel el poate fi pus in aplicare imediat.

 

Tony este unul din primii NLP-isti ca sa-i spun asa. A avut ocazia sa studieze cu cei care au creat acest domeniu si astfel invataturile sale sunt direct de la sursa.

 

  1. Manual de NLPJoseph O’Connor

 

In aceasta carte de NLP vei gasi mai multe informatii decat in cea a lui Tony. Are mai multe exercitii si prezinta o portiune vasta din NLP. Ce-mi place la aceasta carte este modul in care printr-un limbaj simplu, Joseph surprinde concepte, tehnici si exercitii ce te ajuta cu adevarat sa schimbi ceea ce doresti sa schimbi in viata ta.

 

Este o lectura obligatorie pentru oricine este interesat serios in dezvoltare personala si care doreste sa obtina rezultate de durata in viata sa.

 

Cand vrei mai mult NLP, consulta articolul intitulat “TOP 10 Carti de Dezvoltare Personala prin NLP”. Vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.

 

Aceste doua titluri mi-au aparut in minte atunci cand m-am gandit la cea mai buna carte de NLP pentru incepatori. Aminteste-ti sa aplici tot ceea ce inveti si spor in tot ceea ce-ti propui! 

Spune si altora!