Singuratatea poate ajunge sa-ti macine inima daca ii dai prea multa atentie, iar teama de a fi singura te poate purta prin relatii pe care nu le  doresti.

 

Cand esti singura, acest lucru iti ofera acel timp in care sa-ti auzi gandurile si sa te cunosti dincolo de ceea ce vrea un partener de la tine, societatea, familia sau prietenii. Gandurile iti vor oglindi inima si vei putea sa te vezi exact asa cum esti, cu bune si cu mai putin bune.

 

Teama de a fi singura se poate naste dintr-o frica de abandon, de a nu fi undeva uitata de lume, iar pana la urma se poate transforma intr-o teama de a nu sfarsi singura pana la sfarsitul vietii. Atentie la astfel de ganduri, pentru ca in momentul in care ai vointa si scapi de teama de a fi singura, iti dai seama ca:

 

1. Ai devenit o persoana cu un psihic puternic, ce se poate duce oriunde doreste, indiferent de ceea ce cred ceilalti sau cat de dificil este sa ajungi acolo;

 

2. Poti sa-ti urmezi inima si sa faci ceea ce-ti face placere. Poti sa ai companie, insa stii cand sa-ti rezervi timp doar pentru tine;

 

3. Stii cum sa te tratezi mai bine, chiar daca pare ca te pui pe primul loc. De fapt nu faci asta. Ci ti-ai dat seama ca daca nu esti puternica, nu poti ajuta pe nimeni;

 

4. Poti sa ai o stare de bine, chiar daca nu este nimeni in jurul tau, fara muzica, fara televizor, fara zgomot de fundal. Acesta este un moment de pace interioara.

 

Ajungand in acest punct in viata ta, implicarea intr-o relatie capata o alta conotatie. Nu o mai faci pentru tine, pentru nevoile tale, pentru ceea ce doresti tu sa obtii. O faci pentru a oferi si a construi ceva frumos impreuna cu partenerul tau.

Spune si altora!