Unii oameni reusesc sa dobandeasca prin experienta anumite indemanari in a-si gestiona emotiile, gandurile si actiunile. Fac asta in fiecare zi si asta-i face puternici.

 

Cand ai invatat sa faci ceva foarte bine, una din cele mai bune variante este sa continui sa faci acel lucru pana cand il perfectionezi, ba chiar ajungi sa imbunatatesti abilitatea si sa o dezvolti.

 

Oamenii puternici nu au ajuns astfel pentru ca nu le-a fost frica niciodata. Ba dimpotriva. Acestia s-au confruntat cu multe situatii in care le-a fost frica. Frica de esec, de victorie, moarte, respinere, oameni, etc. Nu frica este problema, ci modul in care o gestionezi.

 

Exista cateva lucruri pe care oamenii puternici si le spun in fiecare zi, si care ii ajuta sa nu se piarda cand ajung in intuneric:

 

1. Actiunile concrete dovedesc cine este cineva, in timp ce cuvintele doar arata ceea ce persoana doreste sa devina;

2. Cei mai fericiti oameni sunt cei care sunt obisnuiti sa ofere, nu sa ia;

3. Cateodata este nevoie sa te concentrezi doar pe tine si sa devii puternic, inainte de a putea sa ajuti pe cineva;

4. Lumea este plina de oameni buni. Daca nu poti sa gasesti unul, fii tu unul;

5. Apusul soarelui este dovada ca indiferent ce se intampla, fiecare zi se poate incheia intr-un mod frumos;

6. Niciodata sa nu te simti vinovat pentru faptul ca elimini oamenii toxici din viata ta. Nu le datorezi nimic;

7. Viata este o inlantuire de schimbari spontane si naturale. Nu le opune rezistenta, fiindca asta doar va aduce durere in viata ta. Lasa realitatea sa fie realitate. Lasa lucrurile sa curga in mod natural in directia in care doresc sa mearga.

 

Ar mai fi ceva de adaugat pe aceasta lista a lucrurilor si le spun in fiecare zi oamenii puternici? Lasa-ne te rog un comentariu mai jos si spune-ne parerea ta.

Be Sociable, Share!